V.Mariotti villástargoncák

Az olasz V. Mariotti a három kerekű kompakt villástargoncák legnagyobb gyártója. A cég 1920-ben jött létre és azóta kiemelkedik a kompakt villástargoncák piacán.Jelenleg a cég protfoliójában 400 – 1.300 kg-s kapacitású modellek találhatóak.

Az egyedi felépítési méretekből adodóan, a kitünő manőverezéssel rendelkező V. Mariotti villástargoncák olyan szűk területeken tudnak dolgozni, amire más villástargoncák nem képesek. A V. Mariotti villástargoncák kis mérete nem az egyedüli adujuk: a csökkentett súlyuk lehetővé teszi, hogy a villástagroncák gyenge felületeken/padlózatokon dolgozzanak, liftekbe beleférjenek, így az emeleteken/pincélben is végezhetnek munkát. Továbbá, a V. Mariotti villástargoncákat konfigurálni lehet annak érdekében, hogy az egyes futófelületeken a súlyt jobban lehessen elosztani.

A V. Mariotti további speciálitásai: robbánnás veszélyes helyekre alkalmas gépek (ANTI-EX villástargoncák); alacsony hőmérsékleten dolgozó gépek; drive-in pólcok között alkalmazható gépek; stb. 

Carpatlift.ro

Targoncák bérlés Akkumulátorok Használt targoncák Kapcsolat