Meghajtó akkumulátorok

Tekintettel a Kárpátlift magas minőségű szolgáltatásaira, a hires olasz MIDAC akkumulátor gyártó minket választott magyarországi képviselőnek. Ennek köszönhetően képesek vagyunk teljeskörű megoldásokat kínálni az önök flottájában lévő emelő-berendezések akkumulátor-ellátásában és szervizelésében.

Az olasz MIDAC akkumulátor gyártó 1989-ben kezdte meg működését és rövid időn belül a világ egyik legfontosabb akkumulátor-szállítójává vállt. Fontos szállítója lett az olasz, német, francia vagy svéd villástargonca gyártóknak. 

A gyár éves  kapacitása 800.000 cella körül van, mely szám kiemelkedőnek számít világszinten az akkumulátor gyártók között.

Cégünk a Midac akkumulátor gyár akkumulátorait forgalmazza, első sorban azért, mert jó minőséget biztosítanak határidőre és piacképes áron. Ennek ellenére több akkumulátor gyárral is kapcsolatban állunk és az akkumulátorokat is az ügyfél igényei és pénzügyi lehetőségei szerint szerezzük be. Segítünk az akkumulátor paramétereinek a meghatározásában és több esetben biztosítunk 30 vagy 60 napos fizetési határidőt ügyfeleink részére.

Carpatlift.ro

Targoncák bérlés Akkumulátorok Használt targoncák Kapcsolat