Targoncák bérbeadása

A hosszú távú targonca bérlést azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk akiknek az üzletmenete megközelítőleg azonos  napi vagy heti szinten igényli a targonca használatot több éven keresztül és szeretnék a targoncákkal kapcsolatos költségeiket is kiszámíthatóvá és tervezhetővé tenni.

Amennyiben kiszámíthatóvá és tervezhetővé  szeretné tenni az anyagmozgatással kapcsolatos költségeit is, vegye igénybe a Kárpátlift Kft targonca bérleti szolgáltatását. Bértargonca flottánk saját, valamint külföldi partnereink targonca készleteiből tevődik össze. Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva, testre szabott ajánlatot készítünk minden esetben.

Annak érdekében, hogy egy esetleges meghibásodás esetén még átmeneti fennakadás se legyen ügyfeleink üzletmenetében, igény esetén tartalék (back up) targoncát biztosítunk. Tartalék targoncára két szintű szolgáltatást biztosítunk:

A legnagyobb biztonságot jelentő szolgáltatásunk, azügyfél telephelyén tartott tartalék targonca. A bértargonca esetleges meghibásodása esetén ezt a tartalék targoncát ügyfelünk azonnal üzembe helyezheti.
Amennyiben ügyfelünk üzletmenete megenged néhány órás leállási lehetőséget vagy targonca átcsoportosítással megoldható átmenetileg az esetlegesen meghibásodott targonca helyettesítése, javasoljuk a Kárpátlift Kft. telephelyén tartott tartalék targonca szolgáltatásunkat.  Ebben az esetben a meghibásodás jelzésétől számítva perceken belül feltesszük a targoncát egy kamionra és távolságtól valamint forgalomtól függően néhány órán belül megérkezik a tartalék targonca ügyfelünk telephelyére.

Rövid távú targonca bérlés:

A rövid távú targonca bérletet azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk elsősorban, akiknek csak szezonális az anyagmozgatási tevékenységük vagy akiknek az üzletmenete csak átmenetileg igényel targonca használatot. A rövid távú targonca bérlés kiválóan alkalmas a meghibásodott saját targoncák helyettesítésére, extra tömegű vagy méretű anyagok mozgatására.
Saját és partnereink bérflottájával minden esetben arra fogunk törekedni, hogy a legalacsonyabb áron biztosítsuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást.
Igény esetén bértagoncáinkkal együtt biztosítunk targoncakezelőket is.

Hosszú távú targonca bérlés:

Hosszú távú bérleti szerződés esetén általában új targoncákat vásárolunk és azokat adjuk bérbe ügyfeleinknek.Márkafüggetlenségünk lehetővé teszi, hogy ügyfeleink igényeitől pénzügyi lehetőségeitől függően a nekik legmegfelelőbb targoncákat ajánljuk. 
Igény esetén átvállaljuk ügyfeleink üzleti kockázatát azzal, hogy ügyfeleink kedvezőtlen bevételei esetén átmenetileg csökkentjük vagy teljesen megszüntejük a bérleti díj fizetési kötelezttséget a szolgáltatási szint változatlanul hagyása mellett.
Amennyiben rövid vagy hosszú távú targonca bérléssel kívánja megoldani anyagmozgatási feladatait és ehhez megbízható partnert szeretne, kérjük válassza a Kárpátlift Kft-ét.

Carpatlift.ro

Targoncák bérlés Akkumulátorok Használt targoncák Kapcsolat