Gyári alkatrészek

A minőségi alaktrészek beszerzése ez első feltétele a villástargoncák sikeres javításának.Önnek Clark, Linde, Hyster, Yale, Still, Jungheinrich, egy japán, esetleg egy kínai villástargoncája van? Semmi probléma, nekünk több, mint tízéves tapasztalatunk van a különböző villástargoncák javításában. Ismereteink mellett rendelkezünk a szükséges szoftverekkel és tetemes alaktrész dokumentációval. 

Gyári vagy utángyártott alkatrész?

Ügyfeleink büdzséjének  függvényében kínálunk mind gyári, mind pedig utángyártott alkatrészeket.

A villástargonca gyártók részegységeket szereznek be különböző motor, erőátvitel, csapágy, fogyóanyag gyártóktól. Ezek a beszállítók “az eredeti gyártók”, akik a piacon jelen vannak ugyanolyan minőségi alaktrészekkel is. Mi közvetlenül az alkatrész gyártóktól szerezzük be az alkatrészeket, így nem kell megfizetnünk a targonca gyártók közvetítési díját. Az így elért megtakarítást továbbadjuk ügyfeleink részére.

Ugyanazokkal a funkcionalitásokkal rendelkező alkatrészeket más gyártók is előállítanak, sok esetben sokkel olcsóbban. Az alacsonyabb ár oka lehet az eltérő alap anyag (ez nem szerencsés egyáltalán) vagy pedig egy alacsonyabb rezsi óradíjjal működő gyár (ebbben az esetben közel hasonló minőséghez jut a felhasználó sokkal alacsonyabb áron). 

Alkatrész beszerzése előtt minden esetben kérjenek több ajánlatot több cégtől. Tanácsunk az, hogy ne csak a Google kereső első oldalán szereplő cégektől, hanem másoktól is.

Ezzel a módszerrel akár 20-30%-al alacsonyabb áronszerezhetik be az emelőgépük javításához szükséges alkatrészeket.

Szükségük van szűrőkre, fogyóeszközökre, a fékrendszer alaktrészeire, motor, erőátvitel, elektrónika alegységekre, abroncsokra? Az ügyefeleink által sűrűn rendelt alkatrészek többsége a raktárunkban van – ha nem rendelkezünk a keresett alkatrésszel, azt 48 órán belül beszerezzük és leszállítjuk.

Egy kávé mellett átvehetik az alkatrészt valamelyik telephelyünkön, vagy azt csomagküldő szolgálattal leszállítjuk egy önök által megadott címre.

Az alkatrészek azonosításához minimális információra van szükségünk, amelyeket egyszerűen lehet leolvasni a berendezésről: márka, típus, sorozatszám és gyártási év. A pontos beazonosíthatóság érdekében alkatrész igénylő kérvény űrlapot töltetünk ki ügyfeleinkkel.

Carpatlift.ro

Targoncák bérlés Akkumulátorok Használt targoncák Kapcsolat