Rólunk

Üzleti modelünk:

Despre Stivuitoare Carpatlift

 Cégünk a néhány üzemórával rendelkező használt targoncák forgalmazására szakosodott. Tekintettel arra, hogy árrés hozzáadása nélkül közvetítjük a külföldi partnereink termékeit,eladási áraink rendkívül versenyképesek!

Gépeink általában demo gépek vagy alig használt, visszavásárolt gépek.


A Kárpátlift Kftjogelődje (Invertir Kft)1996-ben kezdte megtevékenységét.  Cégünk a Kárpátlift Kft nevet 2010-ben vette fel, ezzel is jelezve törekvésünket arra, hogy villástargoncák eladásában, bérlésében, szervízelésében,a robbanómotoros illetve villanymotoros villástargoncák alaktrészellátásában, továbbá a raklapszállítok, a kézi és elektroszervós raklapemelők,alkatrészellátásában kiérdemeljük ügyfeleink elismerését.

A Kárpátlift Kft, a targonca szakértő, több targonca márka forgalmazását végzi. Ezzel mi kiemelkedünk a versenytárasinak sorából, hiszen ügyfeleinknek testreszabottan tudunk ajánlani  dízel, gázos (GPL) és elektromos villástagroncákat, elektromos raklapemelőket,tolóoszlopos targoncákat stb.

A Kárpátlift Kft portfolióban megtalálhatóak mind a premium márkák, melyek – a magas szinvonalú technologiából adodóan – intenzív használatra alkalmasak, használhatóak akár három váltásban is, mind pedig az alacsonyabb bekerülési költségű márkák, amelyeket gyártójuk napi max 8-10 órás használatra építettek. A Kárpátlift Kft azért nevezi magát tagonca szakértőnekj, mert szakemberei alaposan felmérik az körülményeket, igéyneket, roved és hosszú távú elkpézeléseket, melyekben a gépeknek dolgozniuk kell, annak érdekében hogy a ügyfelünknek a számára legmegfelelőbb ajánlatot tudjuk elkészíteni. Ajánlatainkban maximálisa figyelembe vesszük ügyfeleink pénzügyi lehetőségeit, finaszírozási elkpézeléseit és a géppel kapcsolatos technikai elvárásait.

A Kárpátlift Kft egy időben kizárólag a premium márkák forgalmazására koncentrált, de a 2008-as gazdasági válságot követően úgy döntöttünk, hogy úgynevezett gazdaságos vagy low-cost termékeket is fel kell vennünk a kínálatunkba.

Ügyfeleink érdekeit szem előtt tarva, törekszünk arra, hogy Magyarországon a legalacsonyabb áron értékesítsünk targoncákat, ennek megfelelően  szakembereink az európai és ázsiai partnereinktől, a lehető legalacsonyabb áron és a lehető legjobb minőségű targoncákat, targonca alkatrészeket és targonca akkumulátorokat szerzik be.
Ezt a célt csak úgy tudjuk elérni, ha Magyarországon megszokott módszertől eltérően, a beszerzésre fektetjük a nagyobb hangsúlyt nem pedig az értékesítésre.
Úgy gondoljuk, hogy üzleti sikereket akkor tudunk elérni, ha levesszük a targonca végfelhasználó válláról a piackutással, ár/ érték arány kalkulációkkal  valamint műszaki és pénzügyi kockázattal járó beszerzési tevékenységet és ezért a munkáért nem számolunk fel semmilyen díjat.
Miután a targonca értékét meghatározza az a szerviz szolgáltatás is, amelyet a targoncát értékesítő cég tud nyújtani, mi is nagy hangsúlyt fektetünk erre a tevékenységre is.

Az általunk értékesített targoncák karbantartását, javítását mobil szervíz csapatunk és szerződött partnereink végzik.

A fentieben felsorolt villástargonca márkákon kívül, a Kárpátlift Kft az elektromos villástargoncákhoz, tolóoszlopos targoncékhoz, elektromos raklapemelők és raklapszállítokhoz szükséges Midac akkumulátor gyár hazai képviseletét is ellátja.

Tekintettel arra, hogy az idők sorántöbb prémium és low-cost emelőgép márkát értékesítettünk és értékesítünk jelenleg  is, technikai ismereteink évről évre bővült. Ezekkel az ismeretekkel felvértezve a legtöbb villástargonca márkát szervízelni tudjuk, bővena gyári képviseletek árai alatt.


Carpatlift.ro

Targoncák bérlés Akkumulátorok Használt targoncák Kapcsolat