Villástargonca gumiabroncsok

Ipari abroncsok teljes választéka!

A berendezéseikre felszerelt abroncsok is elkopnak és cserélni kell őket. Az elhasznált pneumatikus abroncsok estén csak egy opciójuk van: újjal lecserélni. A tömött abroncsok esetében megvan a gumivágás lehetősége: egy erre a célra tervezett szerszámmal “újragyártjuk”az abroncs bordázatát.

Több fajta abroncs van: tömött (szuper-elasztikus) fekete vagy nonmarking (fehér abroncs, amely nem hagy nyomot), pneumatikus abroncsok és gumiszallagok.

A robbanómotoros és elektromos villástargoncák leggyakrabban tömött abroncsokkal vannak felszerelve.

Amikor az önök villástargoncáinak abroncsáiról don’t több dolgot kell figyelembe venni, pl. a targonca által naponta átlagosan elvégzett munkaórák számát, illetve felület állapotát, melyen a targonca működik.

Három katergóriába soroljuk a gumiabroncsokat:

Prémium kategória – nagyobb mértékű kopásnak kitett, magas óraszámban dolgozó villástargoncák esetében javasoljuk.

Átlagos kategória – amint az elnevezése is mutatja, általános körülményekre tervezett gumiabroncs, síma felületeken, egy váltásban dolgozó targoncákhoz.

Low-cost kategória – síma felületeken, napi néhány órát dolgozó targoncákhoz ajánljuk.

A gumiabroncsok további csoportosításai:

Non-marking (fehér abroncsok) – nyomot nem hagyó abroncsok, elsősorban az élelmiszeriparban és gyógyszeriparban, nagyon jó minőségű ipari padlózattal rendelkező zárt helyeken használják

Gumiszallagok:A gumiszallagokatelsősorban az amerikai piacon használt nagy kapacítású elektromos villástargoncákra tervezték, ezek két variánsban találhatók: síma és bordás felülettel. 

Pneumatikus abroncsok: Elsősorban terep targoncáknál ajánljuk, egyéb targoncák esetében főleg  biztonsági okok miatt nem ajánlott.
A Kárpátlift Kft által forgalmazott márkák: a Continental, Nexen, Barum, Virtus és Samson

Abroncs felszerelés - préselés

Vállaljuk a gumiabroncsok préselését mobil préssel ügyfeleink telephelyén.

Carpatlift.ro

Targoncák bérlés Akkumulátorok Használt targoncák Kapcsolat